Uitvaartbranche

Maak een uitvaart compleet met uniek en persoonlijk rouwdrukwerk uit een "eigen drukkerij", met de hoge kwaliteit van een drukkerij.

Rouwdrukwerk in eigen huis produceren biedt alleen maar voordelen

Je legt - als uitvaartbegeleider - de emoties van de nabestaanden in de uitvaart om het afscheid waardig te maken. Dus waarom zou je het rouwdrukwerk uitbesteden terwijl je zelf de emotie van de familie het beste kan vertalen in het rouwdrukwerk? Door dit zelf te produceren maak je de rouwkaarten puur en persoonlijk, zodat deze met trots in de woonkamer kan blijven staan. 

Onderscheidendrouwdrukwerk

Onderscheidend rouwdrukwerk
Maakt uniek en persoonlijk rouwdrukwerk. Het rouwdrukwerk is een belangrijk en persoonlijk onderdeel bij de uitvaart. Maak het zelf op en gebruik je eigen creativiteit.
Duurzaam

Duurzaam rouwdrukwerk
Bepaal zelf hoe duurzaam je produceert. Print bijvoorbeeld op gerecycled papier. Ook scheelt zelf opmaken en printen heen en weer rijden, wat weer bijdraagt aan een beter milieu.
AllesZelfInDeHand

Alles zelf in de hand
Produceer het rouwdrukwerk flexibel en onafhankelijk van derden. Maak de rouwkaarten op elk moment van de dag, nacht en in het weekend.  
Verdienmodel

Een interessant verdienmodel
 Een eigen "drukkerij" is voor iedereen binnen bereik. Het zelf opmaken, printen en afwerken van uw rouwkaarten heeft een zeer interessant verdienmodel.
 

Nog meer mogelijkheden met eigen apparatuur

Naast het maken van rouwkaarten zijn er nog meer mogelijkheden om zelf te produceren. 

 • Unieke rouwkaarten en persoonlijke enveloppen
 • Dankkaartjes en/of bidprentjes
 • Programmaboekjes en/of liturgieën
 • Gepersonaliseerde kaarsen, banners en kistlopers
 • Flyers, brochures en ander promotioneel drukwerk
 • Briefpapier, visitekaartjes en ander huisstijl drukwerk

Je haalt een drukkerij in huis!

d&b weet wat de uitdagingen zijn

Wij ondersteunen met een uniek pakket aan producten en diensten rond het maken van rouwdrukwerk. Onze klanten verzorgen per jaar voor meer dan 40.000 uitvaarten het rouwdrukwerk zelf. Daarin maken zij een keuze of ze de rouwkaart volledig zelf opmaken of dat laten doen door, of een collega, of door bedrijven die daarin ondersteunen. d&b geef zelf trainingen, die wij zelf hebben gemaakt en zich volledig richten op het maken van rouwdrukwerk met InDesign en als toevoeging Photoshop.

Naast printers en accessoires, leveren wij alle supplies voor printers vanuit voorraad. Om het proces volledig zelf te maken leveren wij apparatuur voor de afwerking van het rouwdrukwerk (snijden, ,rillen etc.). Ook bieden wij unieke producten voor een persoonlijke uitvaart en bijvoorbeeld kaarsenfolie voor gepersonaliseerde kaarsen.

Onze gecertificeerde technische dienst verzorgt de installatie en instructie, verricht onderhoud en ondersteunt 7 dagen in de week, 13 uur per dag bij calamiteiten. 

Kortom wij ondersteunen klanten met alles om van zelf printen een succes te maken.

Vraag een demo aan!

Met een demo laten wij de verschillende mogelijkheden zien waarmee je het rouwdrukwerk volledig zelf maakt. Door zelf de bestanden, het papier & de eigen rouwkaarten mee te nemen ben je gelijk in staat om een goed vergelijk te maken. We adviseren op basis van behoefte in kwaliteit en wat de terugverdientijd is. We nemen je mee in de trends vanuit de markt en laten de mogelijkheden zien om je te inspireren. Zodra de demo klaar is heb je:

 • Een volledig voorstel;
 • Een idee & inzicht hoe je het wilt gaan produceren in de toekomst;
 • Wat het verdienmodel is voor jouw bedrijf;
 • Welke opleidingen d&b biedt om alles zelf te kunnen;
 • Inspiratie om de families te voorzien van persoonlijk & professioneel rouwdrukwerk.

Vul onderstaand formulier in om een demo aan te vragen.

Vul de voornaam in
Vul de achternaam in
Vul de bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul het telefoonnummer in