Over d&b grafisch printen

Het begin van d&b

d&b is opgericht in 1996 door Jan-Willem van Burgsteden. Het doel was om een uniek serviceteam te bouwen, werkzaam in de grafische industrie waar 24/7 geproduceerd werd. Bereikbaarheid na kantoortijden was dan ook een must. Met de oprukkende digitalisering eind jaren negentig was het ook het juiste moment om in 2002 te starten met de verkoop van grafische printers van het merk OKI. Dit in combinatie met de unieke service, software, trainingen en afwerkapparatuur. De uitvaartondernemer, van oudsher klant bij de drukkerij, voelde zich zeer aangesproken door het aanbod van d&b. En sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in de uitvaartbranche en mogen wij ons een bescheiden marktleider in de branche noemen. Wij weten precies waar je als uitvaartondernemer tegenaan loopt en nemen je mee in het creatieve proces om jezelf te onderscheiden.

Wij zijn OKI Graphic Arts Partner en sinds 2018 hebben wij ons assortiment uitgebreid met geautomatiseerde Duplo afwerkapparatuur en zijn wij Premium Partner van Konica Minolta geworden. In dat jaar is schoonzoon Axl Voerman als verkoopadviseur in dienst getreden. Sinds 2021 is het team ook versterkt met de komst van zoon Jasper van Burgsteden. En sinds 2023 is het ondernemersstokje officieel overgedragen aan Jasper. 

Met recht mogen wij ons een echt familiebedrijf noemen.

Waarom d&b

Na 20 jaar weten wij precies waar je als uitvaartondernemer & -verzorger tegen aan kan lopen. Daarom hebben wij een eigen technische dienst voor een snelle service, een grote voorraad met supplies en geven wij Photoshop en InDesign trainingen gericht op het zelf opmaken van rouwdrukwerk. De betrouwbare selectie van machines helpen jouw uitvaartonderneming verder. Samen met een volledig geautomatiseerd proces kan jij of jouw collega de rouwkaart van begin tot het eind maken zonder hulp en op elk moment. 

Zo richten wij het volledige rouwdrukwerkproces voor jullie in!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vanaf 20 uitvaarten per jaar is het aantrekkelijk om zelf het rouwdrukwerk te maken. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen, laten we eens kennismaken!

Of ben je benieuwd wat onze klanten van ons vinden?