Slide 1
Printers

Staat het er niet tussen of zoek je wat anders, neem dan contact op.

Konica Minolta bizhub C300i AA2K021

Specificaties

20010019
Kantoor printer
Kleur
A3+
Scannen/Kopieren/Mailen, Vouwen & nieten, Kantoor printwerk, Banners

bizhub-c300i-datasheet.pdfA3+ kleuren multifunctional

  • Snelheid: 30 ppm in kleur en zwart-wit
  • Papierformaat: A6 tot SRA3 en banners tot 1,2 meter
  • 10.1-inch kleuren touchscreen in tabletstijl met multi-touchondersteuning en een nieuw ontworpen gebruikersinterface voor intuïtieve bediening en gebruiksgemak
  • Minder belasting van het milieu dankzij de modernste technologie die zorgt voor een laag energieverbruik - wat zowel energie als geld bespaart
  • Geavanceerde gegevensbeveiliging met verschillende functionaliteiten die het risico van gegevensverlies verminderen en vertrouwelijke gegevens beveiligen

De belangrijkste kenmerken van de bizhub C300i

Multi-touchscreen
 

Het 10,1 inch scherm biedt trillingsfeedback en het scherm kan kantelen tot 90°. Gebruikers kunnen bladeren, scrollen en vergroten zoals bij een smartphone of tablet.

Duurzaamheid
 

Vermindert de impact op het milieu en bespaart tegelijkertijd kosten dankzij Konica Minolta's geïntegreerde state-of-the-art technologie voor een concurrerend laag stroomverbruik.

Veelzijdige afwerking
 

Nieten, perforeren, vouwen van brieven tot 3 vellen per brief en boekjes tot 20 vellen (80 pagina's) voor professionele documenten en een betere productiviteit op het kantoor.

Beveiliging
 

Een volledige set beveiligingsfuncties van de bizhub SECURE-services, inclusief de antivirusscanner van Bitdefender, beschermt uw organisatie tegen malware-infectie.

MarketPlace
 

Directe toegang vanuit het MFP-startscherm tot de Konica Minolta MarketPlace om gebruik te maken van cloudservices, connectoren en nog veel meer.