Slide 1
Printers

Staat het er niet tussen of zoek je wat anders, neem dan contact op.

Konica Minolta bizhub 450i AC76021

Specificaties

20010018
Kantoor printer
Mono
A3+
Scannen/Kopieren/Mailen, Vouwen & nieten, Kantoor printwerk, Banners

bizhub-450i-datasheet.pdfA3 mono multifunctional

  • Snelheid: 45/22 ppm voor A4/A3 in zwart-wit
  • Papierformaat: A6 tot SRA3, aangepaste formaten en banners tot 1,2 meter
  • 10.1-inch kleuren touchscreen in tabletstijl met multi-touchondersteuning en een moderne gebruikersinterface
  • Minder belasting van het milieu dankzij de modernste technologie die zorgt voor een laag energieverbruik - wat zowel energie als geld bespaart
  • Geavanceerde gegevensbeveiliging dankzij verschillende beveiligingsfuncties, inclusief een hoogwaardige antivirusscanner, om het risico op gegevensverlies te verkleinen en vertrouwelijke gegevens te beschermen

De belangrijkste kenmerken van de bizhub 450i

Interface aanpassen
 

Verbeter uw efficiëntie voor kleine en complexere kopieer-, print-, scan- en faxtaken door het MFP-paneel en de interface van het printerstuurprogramma aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Multi-touchpaneel

 

Leuker om mee te werken dankzij het hoogwaardige 10.1-inch multi-touchscreen in kleur: biedt eenvoudige navigatie en bediening, vergelijkbaar met moderne smartphones en tablets. Het nieuwe geïntegreerde mobiele aanraakgebied biedt werkervaring en flexibiliteit op een nieuw niveau.

Core-technologie
 

De allernieuwste technologieën omvatten de Emperon-controller van de volgende generatie, de volgende generatie Simitri HD-polymeertoner en een nieuw applicatieplatform dat de werkstromen stroomlijnt en zorgt voor hoogwaardige uitvoer.

Veelzijdige afwerking
 

Veelzijdige afwerkingsopties zoals nieten, perforeren, briefvouwen tot 3 vellen per brief en boekjes tot 20 vellen (80 pagina's) voor een hogere productiviteit op kantoor en professionele documenten.

Duurzaamheid
 

Bespaar kosten en draag bij aan het milieu met de nieuwe groene technologieën die het energieverbruik verlagen en de invloed op het milieu verminderen.