Slide 1
Printers

Staat het er niet tussen of zoek je wat anders, neem dan contact op.

OKI Pro9431 45530407

Specificaties

20000111
Grafische printer
Kleur
A3+
Dik papier (meer dan 250gr), Visitekaartjes / Brochures, Rouwdrukwerk, Promotiedrukwerk, Huisstijldrukwerk, Zakelijk drukwerk, Kantoor printwerk, Banners, Geboorte & trouwkaarten

pro9431-19a.pdfVeelzijdigheid en flexibiliteit

Met de Pro-serie brengt OKI digitaal printen naar een nieuw niveau.

De printers in de Pro-serie zijn speciaal ontwikkeld voor de grafische en creatieve sector. HD printkwaliteit wordt gecombineerd met hoge snelheden, een aantrekkelijke TCO en ongeëvenaarde mediaflexibiliteit.

Dit maakt de printers uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende producties al vanaf kleine oplages. Printwerk dat u voorheen moest uitbesteden, of alleen mogelijk was met behulp van dure apparatuur, verzorgt u nu zelf, wanneer u maar wilt.

De OKI Pro9431 geeft u alle controle over uw printwerk. Supplies met hoge capaciteit, een scherpe aanschafprijs en laag energieverbruik, maken de printer zeer efficiënt. En met snelheden tot 50ppm doet u geen concessies aan snelheid en kwaliteit.

Ongekende mediaflexibiliteit

De Pro9431 onderscheidt op het gebied van zijn ongeëvenaarde mediaflexibiliteit:

  • Papiersoorten tot 360 grams, ook met grovere structuren
  • Formaten van 63 mm x 88 mm tot SRA3 en banners van 1,3 meter
  • Allerlei materialen, zoals folie, stickermateriaal en ons bijzondere CandleFoil

Consistente kleuren

De Pro9431 is standaard uitgerust met basis kleurbeheerfunctionaliteit, waarmee u zelf invloed kunt uitoefenen op de afdrukkwaliteit van uw printer.

In situaties waar consistente kleuren essentieel zijn, (bijvoorbeeld in het geval van regelmatig terugkerende orders, gebruik van een digitale beeldbank en/of een eigen collectie), of wanneer u print met meerdere printers en/of vanaf meerdere werkplekken, adviseren wij om de printer in combinatie met een kalibratiemeter aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie over kleurmanagement.

 

Benieuwd naar de kwaliteit?

Vraag dan ons inspiratiepakket met printvoorbeelden aan!

Uiteraard ben je van harte welkom voor een demonstratie in onze showroom in Zeewolde, klik hier om een afspraak in te plannen