Uitbreiding voor onze verkoopafdeling

Axl Voerman

De nieuwe collega: Axl Voerman die bij een auto van d&b staat. 
1 augustus hebben wij een nieuwe collega op onze afdeling verkoop mogen verwelkomen: Axl Voerman. Waarschijnlijk kunt u zeer binnenkort persoonlijk kennis met hem maken, hieronder stelt hij zich vast kort aan u voor:

Mijn naam is Axl Voerman, geboren in Hilversum, maar op vroege leeftijd verhuisd naar Zeewolde. Sinds kort woon ik hier samen met mijn vriendin.

Sinds drie jaar leef ik mij helemaal uit op de tennisbaan. De energie en de kick die ik krijg van tennis vind ik fantastisch!

Sinds 1 augustus werk ik bij d&b grafische techniek. Wat mij vooral aanspreekt aan deze fantastische uitdaging is: de kwaliteit en kennis van zowel de producten als de medewerkers. d&b grafische techniek staat voor mij synoniem voor kwaliteit. 

Mijn verwachting is dan ook om heel veel te leren binnen de organisatie en vervolgens de weg op te gaan om deze kennis en producten over te dragen aan de hardwerkende ondernemers binnen ons land.

Van mensen helpen word ik erg gelukkig en ik verwacht dat dan ook zeker te kunnen gaan doen d.m.v. onze prachtige producten, die u een stukje werk uit handen nemen en uw resultaten helpen verbeteren.

Graag zien we elkaar binnenkort voor een goed gesprek, over hoe ik ook u kan helpen!

Wij wensen Axl veel succes en plezier bij d&b grafische techniek!