Goedkoop blijkt vaak duurkoop

Gebruikniet-originelesupplies

Witte achtergrond met kleuren poeder erop. 
Wij zien de laatste tijd een aantal problemen die veroorzaakt worden door het gebruik van niet-originele supplies. Dit kan helaas vervelende gevolgen hebben, waardoor goedkoop duurkoop wordt... 

Problemen voor eigen rekening
Bij het gebruik van niet-originele supplies vervalt bijvoorbeeld uw recht op werkzaamheden en vergoedingen onder garantie en uw serviceovereenkomst. Hierdoor komen eventuele problemen aan uw printer, al dan niet veroorzaakt door het gebruik van de niet-originele supplies, voor eigen rekening.

Afname van uw kwaliteit
Omdat de samenstelling van niet-originele supplies niet optimaal is voor uw printer, raakt door het gebruik van deze supplies uw printer sneller vervuild. Hierdoor neemt de kans op storingen toe en neemt de kwaliteit van uw drukwerk af.

Ook gaan niet-originele supplies vaak veel minder lang mee dan in de specificaties wordt vermeld, waardoor de prijs per afdruk uiteindelijk een stuk hoger uitvalt.

Wilt u dit soort problemen voorkomen, zorg dan dat u altijd gebruik maakt van originele supplies. Klik hier om supplies te bestellen.