Gertjan Roelofs nieuw bij onze technische dienst

Nieuwe collega bij de technische dienst die bij de printer staat. We beginnen dit jaar positief met een nieuwe collega bij onze technische dienst. Gertjan Roelofs komt ons team versterken als technisch specialist.

Hieronder stelt Gertjan zichzelf kort aan u voor:

'Hoi, ik ben Gertjan Roelofs, 46 jaar. Geboren en 26 jaar getogen in Veenendaal en in 2001 mijn huidige vrouw achterna verhuisd naar Almere waar wij 2 kinderen hebben gekopieerd/geproduceerd.

Als sport/recreatie speel ik Airsoft bij Balls & Arrows in Lelystad, of bij de nieuwe Copperhead Airsoft en train/speel ik grensrechter bij de voetbalwedstrijden van mijn zoon. Als je wilt weten wat Airsoft is, dan vertel ik dat maar al te graag!

Nog een kleine hobby (meer van mijn vrouw) zijn onze Koningspoedels (grote poedel). Zo nu en dan fokken wij een nestje en dat levert een aantal slapeloze nachten op als de hond op het punt staat te bevallen, maar wat een genot om te doen en de eerste 7 weken te beleven.

Per 4 januari ben ik werkzaam bij d&b grafisch printen. Mijn werkverleden bestaat o.a. uit service bieden op locatie van diverse merken office copiers en printers, service bieden op licht grafische printers en plotters. Bij d&b grafisch printen wil ik mijn kennis gaan verbreden met de merken OKI en Konica Minolta om u zo snel mogelijk van goede service te voorzien.

Ik hoop u in de toekomst graag te zien, niet voor storingen maar voor onderhoud aan deze geweldige producten!'

Gertjan is afgelopen maandag begonnen, misschien heeft u hem al aan de telefoon, of op bezoek gehad, anders zal dit binnenkort zeker gaan gebeuren! Wij wensen Gertjan veel succes en plezier bij d&b!

Gertjan Roelofs