Uw eigen drukkerij: simpel, productief en effectief

Een uitvaartondernemer die bij de tijd wil zijn, kent geen tijd: hij is ook dienstverlener buiten kantooruren. Perfect en uniek rouwdrukwerk ‘on demand’ voorhanden hebben is dan een bedrijfskenmerk dat kansen biedt in de branche, een kenmerk waarmee naam kan worden gemaakt, distinctief, attractief. ‘d&b grafisch printen’ hanteert een beproefd concept om juist dat ‘lastige’ bedrijfsonderdeel buitengewoon simpel op te tuigen: 

uiterst degelijke hardware, software die u helpt de klus eenvoudig te klaren, en training die een perfect product garandeert. En voor wie ermee bekend is: een trainée schrijft 10 PE-punten bij. Dat zegt iets over kwaliteit…

In deze ‘drietrapsraket’ is het verregaand automatiseren van cruciaal belang. Hardware kan niet zonder aansturende software, de software niet zonder een vaardige gebruiker, en juist die gebruiker zoekt software die werk uit handen neemt, snel is aan te leren, en met een overzichtelijke leercurve. Erkende en beproefde DTP-software voorziet d&b rijkelijk van sjablonen en templates die bij de gebruiker de prettige sensatie oproepen dat het wiel al is uitgevonden. Complex ‘in lagen’ opmaken wordt op die manier zo simpel als het invoeren van tekst. Persoonlijk en uniek kwaliteitsdrukwerk leveren, net zo eenvoudig als ‘een briefje tikken’. Zó simpel..? Zó simpel! Daar stáán wij voor.     
 
‘Out of the box’ denken is d&b niet vreemd. Want waarom zou zo’n hoogwaardige printketen zich moeten beperken tot louter rouwdrukwerk? De mogelijkheden zijn ongekend: flyers, brochures, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes… Met een d&b-print-oplossing op maat is ‘een eigen drukkerij in huis’ voor ieder uitvaartbedrijf een uitkomst, een hele zorg minder, én een interessant verdienmodel. Dat hele scala aan persoonlijk drukwerk maakt u voortaan zelf. U produceert flexibel, duurzaam en onafhankelijk.
 
En als we het dan toch over ‘out of the box’ hebben: de service en bereikbaarheid van d&b zijn onze kracht! Onze telefonische helpdesk is in het geval van storingen en calamiteiten buiten kantoortijden en in de weekenden direct te bereiken. Op afstand kijken we mee, sporen het probleem op, en we lossen het samen met u op. Denkt de uitvaartondernemer niet in kantooruren, wij ook niet. Juist in die uren waarin het zo belangrijk is om persoonlijk drukwerk te kunnen bespreken én te produceren zijn wij bereikbaar. We ondersteunen daarom met woord en daad, minstens 12 uur per dag, ook in het weekend. Overtuigd? Hartelijk welkom!
 
Nog niet helemaal overtuigd..? Meer dan welkom! Onze showroom bevindt zich in Zeewolde, het geografisch centrum van Nederland, vanuit alle windstreken uitstekend te bereiken. Maak een afspraak, en laat u verrassen. Weten we u te overtuigen van het feit dat opmaken, printen en afwerken van uniek en persoonlijk rouwdrukwerk écht eenvoudig is, en voor iedere uitvaartondernemer, ongeacht bedrijfsomvang of aantal jaarlijkse uitvaarten, reëel binnen bereik ligt, dan is onze missie geslaagd. Uw eigen drukkerij: simpel, productief en effectief.