Slide 1
Printers

Staat het er niet tussen of zoek je wat anders, neem dan contact op.

Konica Minolta bizhub C250i AA2M021

Specificaties

20010013
Kantoor printer
Kleur
A3+
Scannen/Kopieren/Mailen, Vouwen & nieten, Kantoor printwerk, Banners

bizhub-c250i-datasheet.pdfA3+ kleuren multifunctional

  • Snelheid: 25 ppm in kleur en zwart-wit
  • Papierformaat: A6 tot SRA3 en banners tot 1,2 meter
  • 10.1-inch kleuren touchscreen in tabletstijl met multi-touchondersteuning en een nieuw ontworpen gebruikersinterface voor intuïtieve bediening en gebruiksgemak
  • Minder belasting van het milieu dankzij de modernste technologie die zorgt voor een laag energieverbruik - wat zowel energie als geld bespaart
  • Geavanceerde gegevensbeveiliging met verschillende functionaliteiten die het risico van gegevensverlies verminderen en vertrouwelijke gegevens beveiligen

De belangrijkste kenmerken van de bizhub C250i

MarketPlace
 

Directe toegang vanuit het MFP-startscherm tot de Konica Minolta MarketPlace om gebruik te maken van cloudservices, connectoren en nog veel meer.

Multi-touchscreen
 

Het 10,1 inch scherm biedt trillingsfeedback en het scherm kan kantelen tot 90°. Gebruikers kunnen bladeren, scrollen en vergroten zoals bij een smartphone of tablet. 

Beveiliging
 

Een volledige set beveiligingsfuncties van de bizhub SECURE services, inclusief de antivirusscanner van Bitdefender, beschermt uw organisatie tegen malware infectie. 

Duurzaamheid
 

Vermindert de impact op het milieu en bespaart tegelijkertijd kosten dankzij Konica Minolta's geïntegreerde state-of-the-art technologie voor een concurrerend laag stroomverbruik. 

Veelzijdige afwerking
 

Nieten, perforeren, vouwen van brieven tot 3 vellen per brief en boekjes tot 20 vellen (80 pagina's) voor professionele documenten en een betere productiviteit op het kantoor.