Slide 1
Afwerkapparatuur

Staat het er niet tussen of zoek je wat anders, neem dan contact op.

Duplo Docucutter DC618 Duplo_DC-618

Specificaties

20500061

multifinisher-dc-618-21a.pdf

Snijmachine, Rilmachine


 

De volautomatische DC-618 slitter/cutter/creaser is een compacte, krachtige alles-in-één afwerkingsoplossing, ontworpen voor de hedendaagse printomgeving.

De machine verwerkt tot 6 slits (snijden in de doorvoerrichting), 30 snijhandelingen (haaks op de doorvoerrichting) en 20 rillen in één keer voor efficiëntie en automatisering na het printen. Met de DC-618 verwerkt u aflopende prints tot 23 vellen per minuut, zonder witte randen of brekende toner, voor een schone afwerking.

Met de PC controller worden taken eenvoudig geprogrammeerd, aangepast en opgeslagen voor maximale efficiency en productiviteit. Met het kleuren LCD bedieningspaneel roept u tot 250 opgeslagen opdrachten op.

De ingebouwde CCD scanner leest de meegeprinte barcode, waarna de machine de bijbehorende opdracht oproept en zichzelf instelt, om tijd te besparen en fouten te voorkomen. Ook leest de CCD scanner het meegeprinte registratieteken om eventuele bewegingen te compenseren.

De DC-618 biedt de veelzijdigheid van meerdere afwerkmachines in één geïntegreerd systeem, voor de afwerking van een breed scala aan eindproducten. Met de opties als zijdelingse luchtinvoer, perforatie-, roterende gereedschaps- en kruisperforatiemodule wordt u nog flexibeler.